Allan Fallrø (56 år)

En god trener kan alle bli. I dag finnes det utallige kurs og utdanninger som gir deg nyttig teoretisk kunnskap til å sette opp treningsprogram for alle mulige mål. 

Men hva hjelper det når du ikke er motivert til å gjennomføre det? Når dørstokkmila er høyere enn høyest og du orker rett og slett ikke å dra på trening? 

Da trenger du ikke en god trener, eller jo det gjør du, men du trenger også en god menneskekjenner. En person som forstår tidsklemma, jobbpresset og livets utfordringer. En som har sett folk ramle og for så reise seg opp igjen. Folk som har tatt tak og fikset livet på nytt. 

Jeg er ingen ungvalp som tror at livet dreier seg om å ta seg sammen. Det er mye mer kompleks enn det. Jeg kan nok ikke kurere alle dine utfordringer men jeg kan love deg at ved å trene kroppen til å bli robust og stabil så vil du takle livet bedre. Det kan jeg garantere deg! 

Jeg har vært i superform og landslagsutøver i boksing. Jeg har vært i tidsklemma med 4 unger og turnusjobb. Jeg har vært skadet, umotivert og møtt motgang. Jeg har reist meg og startet opp på  nytt. Jeg har erfaring, kunnskap og den vil jeg dele med deg! 

Er du klar? 

 

 

 

 

Om du er interessert i å lese CV min kan du gjøre det her

Trondheim Training Room 

Adresse: Vår Frues gate 3, 7013 Trondheim 

Telefon: 920 36 791

Epost: post@trainingroom.no

Org.nr: 971378573 

  • Black Instagram Icon

+47 92036791

Vår Frue gate 2, 7013 Trondheim, Norway

©2017 by Trondheim Training Room.